Toimituskulut
Toimituskulut ovat 1,95 € huolimatta siitä, miten paljon tilaat.

Palautus - Avokauppa - Peruutusoikeus
Voit aina palauttaa tuotteen, olipa syy tähän mikä tahansa. Käsittelemme palautuksesi nopeasti ja tehokkaasti!

Kuulolaiteparistomme
Kaikissa pakkauksissa on selkeästi merkitty viimeinen käyttöpäivämäärä. Kuulolaiteparistomme ovat aina tuoreita ja uusia. Kuulolaiteparistot säilyvät rikkomattomassa pakkauksessa 5 vuotta. Paristot alkavat purkautua vasta, kun irrotat kuulolaiteparistojen takapuolella olevan teipinpalan.

Laskumaksu, korttimaksu tai verkkomaksu maksutta
Emme veloita lainkaan laskutuskuluja. Laskulla maksaessasi sinulla on 14 päivää maksuaikaa. Mikäli et halua antaa henkilötietojasi, voit maksaa myös luottokortilla tai verkkopankkimaksulla. Myös nämä maksutavat ovat maksuttomia. Valitset maksutavan kassalla ennen tilauksen vahvistamista.

Toimitus
Kuulolaiteparistosi lähetetään jo tilauspäivänä tai ensimmäisenä arkipäivänä, mikäli teet tilauksen viikonloppuna. Tilaus lähetetään postitse 1. luokan kirjeenä, jolloin sen toimitukseen kuluu noin 1 työpäivä ja kirje toimitetaan suoraan postilaatikkoosi. Mikäli lähetys ei mahdu postilaatikkoosi, saat postilaatikkoosi ilmoituksen, jossa kerrotaan, mistä postin toimipisteestä voi noutaa lähetyksesi.
Mikäli toimitus jostain syystä myöhästyy, sinulla on oikeus peruuttaa ostos maksutta.

Toimitamme tuotteita vain Suomeen, emme muihin EU-maihin. Emme myöskään toimita tuotteita EU:n ulkopuolelle, sillä lähetyksen tullauksesta voi aiheutua lisäkustannuksia.

Reklamaatiot
Jos kuulolaiteparistot ovat jostain syystä vahingoittuneet tai virheellisiä vastaanottaessasi ne, korjaamme virheen veloituksetta. Sinun tulee ilmoittaa virheestä meille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@kuulolaiteparistokauppa.fi

Myynti alaikäisille
Sinun tulee olla täysi-ikäinen eli 18-vuotta täyttänyt voidaksesi tehdä ostoksia verkkokaupassamme.

Henkilötiedot
Kuulolaiteparistokauppa.fi -verkkokauppaa ylläpitävä Accessory Line AB on vastuussa henkilötietojesi rekisteröinnistä ja käsittelystä.
Tilatessasi paristoja Kuulolaiteparistokauppa.fi -verkkokaupasta sinua pyydetään luovuttamaan itsestäsi joitakin tietoja. Nämä tiedot sisältävät nimesi ja yhteystietosi.
Tehdessäsi tilauksen hyväksyt sen, että käytämme tietojasi toiminnassamme toimittaaksemme tuotteen sinulle ja tallennamme tietosi asiakaskirjanpitoomme viranomaisten vaatimalla tavalla.
Sinulla on oikeus tietää, mitä sinua koskevia tietoja Kuulolaitekauppa.fi on rekisteröinyt. Mikäli tiedot ovat virheellisiä, puutteellisia tai harhaanjohtavia, voit pyytää niiden oikaisemista.

Maksaessasi kortilla tai verkkomaksulla sinun ei tarvitse antaa henkilötunnustasi. Maksaessasi laskulla, Klarna suorittaa luottotietosi tarkistuksen.

Tarjotaksemme sinulle Klarnan maksutapoja saatamme kassalla välittää henkilötietosi yhteystietojen ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa, ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle . Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään mukaisesti Klarnan oma tietosuojailmoitus

Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille. Emme myöskään lähetä sinulle mainoksia!